top of page
Professional Man

Lilian heeft als ervaren loopbaanadviseur mij in een tijdsbestek van drie maanden intensief begeleid in het kader van loopbaanontwikkeling. Op een persoonlijke en doordachte wijze heeft zij mij geleerd naar mijn eigen waarden, kwaliteiten, wensen en interesses te leren kijken en gebruik te maken van mijn eigen competenties. Haar coaching was niet alleen de afspraak zelf. Ook naast deze afspraken blijft ze meekijken, zoeken en mogelijke kansen vinden. Zij kan luisteren, meedenken en je met je eigen waarde de juiste keuze laten maken.

John

Ik schrik ervan hoe snel ik mij bloot heb gegeven.

Er was zoveel vertrouwen dat ik dat durfde. 

Bianca

Moet ik weer die opdrachten maken? Maar zodra

ik bij Lilian binnenloop, voel ik meteen weer

inspiratie en motivatie om door te gaan

Nicole

Ik kreeg bij aanvang een duidelijke uitleg van het doel van onze afspraken, en wat er van mij verwacht werd, maar ook wat ik van Lilian kon verwachten.

Ik kreeg veel ruimte om mijn verhaal te doen

Lilian zette me zelf aan het denken door open vragen te stellen in een ongedwongen sfeer. Ik mag zijn wie ik ben zonder oordeel, wat ervoor zorgde dat ik me erg op mijn gemak voelde.

We hebben heel serieus over situaties kunnen praten, maar zeker ook regelmatig kunnen lachen. Voor mij was dit een heel positieve ervaring!

Maartje

Zakenvrouw
bottom of page