top of page

1.

Loopbaancoaching

Graag begeleid ik jou wanneer je een volgende stap in je loopbaan wilt of helaas moet zetten. Mijn doel hierbij is dat jij weer zelf achter het stuur kan kruipen en zelf weer invloed kan hebben op je loopbaan. Maar ook wanneer je wel weet welke stap je wilt zetten maar het is alweer een tijd geleden dat je actief gesolliciteerd hebt, help ik je graag oftewel Eerste Hulp bij Solliciteren. Samen jouw cv weer opmaken of updaten, ervoor zorgen dat je een goede sollicitatiebrief hebt of een gesprek samen oefenen maar ook actief meezoeken naar die leuke vacature kan tot de mogelijkheden behoren.

Afhankelijk van jouw loopbaanvraag kan het zijn dat ik diverse opdrachten of instrumenten inzet. Natuurlijk zal ik altijd eerst afstemmen wanneer voor het instrument een aparte factuur wordt verstuurd. 

Daarnaast begeleid ik ook medewerkers waarvoor vanuit de wetgeving een spoor 1 of spoor 2 traject moet worden ingezet. Een spoor 2 traject houdt in dat ik een arbeidsongeschikte medewerker die waarschijnlijk of definitief niet kan terugkeren naar eigen werk, begeleid naar ander passend werk bij een andere werkgever. 

bottom of page