top of page

Re-integratie spoor 1 / 2 of outplacement

lilian zwart wit 1.jpg

Graag begeleid ik medewerkers in het spoor 1 traject om terugkeer naar werk bij eigen werkgever (wel of niet in eigen functie) te kunnen realiseren. Mocht dit helaas niet haalbaar zijn, zal een re-integratietraject, ofwel spoor 2 traject, worden ingezet vanuit het advies van een arbeidsdeskundige (Abeidsdeskundig onderzoek). In deze situatie is er vaak wel vastgesteld dat er nog arbeidsmogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. 

Een outplacementtraject wordt meestal ingezet bij een reorganisatie of een fusie. Als jij / de medewerker niet meer bij zijn eigen werkgever kan blijven, zorgt dat vaak voor veel onzekerheid. Bij een langdurig dienstverband kan dat zelfs tot rouw beteken of verlies van identiteit. Graag begeleid ik de medewerker in dit proces met als doel om de medewerker weer in zijn kracht te zetten zodat hij of zij weer zelf de regie kan pakken in zijn of haar  zoektocht naar een andere baan.

Heb je vragen over de werkwijze van een traject, kom ik graag langs voor een persoonlijke kennismaking en om de vragen te beantwoorden.

Zwarte koffie
bottom of page