top of page

Werkwijze

Elk coachingstraject is maatwerk. Soms kan het prettig zijn om te ervaren of er een "klik" tussen ons is. Laat een berichtje achter en dan plannen we een zogenaamd "klikgesprek". We zullen daarnaast dan ook alvast kort je vraag verkennen en bespreken wat je wilt bereiken. 

Afhankelijk van het soort traject zal een re-integratieplan of trajectplan worden opgesteld. Hierin wordt onder andere de vraag beschreven, welke activiteiten worden ingezet en hoe vaak de afspraak zal plaatsvinden. 

Daar het maatwerk is, zullen ook het aantal en de frequentie van de (vervolg)afspraken worden afgestemd. De locatie van de afspraken kan ook verschillend zijn: bij jouw thuis, bij werkgever, op een spreeklocatie of middels een wandeling in de natuur.

 

Om inzicht te verkrijgen in jouw kwaliteiten, energiegevers en - nemers worden diverse instrumenten waaronder de werkenergie-analyse of Strengthscope (Sterke punten aanpak) ingezet. 

Indien van belang zullen voortgangsrapportages worden verstuurd en zal het traject met een eindrapportage worden afgerond.

2019-04-12 15.18.00.jpg
bottom of page